Marian State

Urmărește

“Iubesc foarte mult locul în care m-am născut, din acest motiv în perioada studiilor am ales să fac naveta, să pot sta cât mai mult aici. De aici și motivația de a mă implica în aceste alegeri, să pot fi o voce pentru tineri și pentru oamenii care simt precum simt și eu.”

Marian State este de profesie inginer. A devenit vocea locuitorilor din Florești-Stoenești, o comună în care administrația a pierdut contactul și sincronizarea cu cetățenii și dorințele lor. Siguranța locuitorilor, îmbunătățirea spațiilor publice și extinderea accesului la utilități se numără printre obiectivele principale ale mandatului său. O atenție sporită o va acorda dreptului locuitorilor la apă potabilă!

Singurul contracandidat al actualului primar, Marian și-a asumat rolul de a fi noua interfață între cetățeni și o administrație care a rămas înțepenită în proiecte disparate, lipsite de viziune și congruență. Alături de colegii din Consiliul Local Florești-Stoenești, Marian State pune pe primul loc nevoile cetățenilor comunei și armonizarea acestora într-o viziune unitară, într-o înlănțuire de proiecte care să crească nivelul de trai și calitatea vieții la Florești, Stoenești și Palanca.

Hai și tu alături de noi!

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când?

Devino membru Volt România