Daniela Florea

Urmărește

“Da, noi putem!”

Daniela Florea pune pe primul plan dezvoltarea comunei și comunităților din Mihail Kogălniceanu. Antreprenor cu experiență în accesarea fondurilor europene și în proiecte comunitare, Daniela are o viziune fresh și unitară asupra administrației locale.

În mandatul său, Daniela Florea va asigura înlănțuirea perfectă a proiectelor realizate din bani publici, astfel încât acestea să constituie un parcurs perfect în transformarea comunei. De la resincronizarea cu dorințele și nevoile cetățenilor până la lucrări edilitare și de infrastructură care să aducă Mihail Kogălniceanu în secolul XXI, Daniela își dorește o comunitate în care nivelul de calitate al vieții să fie la nivel european.

Dragi prieteni, dragi vecini,

Mai mult ca niciodată, comuna noastră are nevoie de o înnoire. Împreună putem aduce Mihail Kogălniceanu în prezent, direcția de dezvoltare fiind dată de accesul la fondurile europene și viziunea pe termen lung. Îmi propun să transform Mihail Kogălniceanu într-o localitate modernă, prosperă și aliniată standardelor europene.

Am conceput un program politic ambițios și detaliat, care abordează problemele esențiale ale comunei noastre și propune soluții concrete și realizabile. De la îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor publice, până la crearea de oportunități economice și dezvoltarea unui mediu sigur și plăcut pentru toți locuitorii, fiecare aspect al acestui plan este gândit pentru a răspunde nevoilor comunității noastre.

Nevoile comunității noastre sunt legate de transparență, eficiență și inovație în administrația locală. Vom colabora strâns cu toți cetățenii pentru a construi împreună un viitor mai bun, în care fiecare persoană să se simtă respectată, sprijinită și implicată activ în viața comunei noastre. Aceste lucruri contribuie la dezvoltare durabilă și la creșterea calității vieții. Vă invit să parcurgeți programul meu politic și să vă alăturați acestui demers de schimbare în bine.

Cu respect și speranță,

Daniela Florea

Candidată Volt România pentru Primăria Mihail Kogălniceanu

Hai și tu alături de noi!

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când?

Devino membru Volt România