Volt participă la alegerile locale

Partidul Volt România participă în alegerile locale din 9 iunie 2024 în 4 localități din țară (click pe link pentru mai multe detalii despre echipă și programul de guvernare local):

Aceasta este prima participare a Partidului Volt România la un scrutin, și un pas important în dezvoltarea noastră ca partid politic. Ne-am fi dorit foarte mult să participăm și la alegerile europene care au loc simultan, însă povara de 200,000 de semnături impusă de statul român a fost mult prea mare. Am investit în schimb în echipele noastre locale, și suntem mândri că au reușit să strângă semnăturile necesare pentru a candida.

Campania este una inegală, considerând resursele imense ale partidelor de guvernare, precum și dominanța lor aproape absolută asupra canalelor media. Cu toate acestea, suntem optimiști și entuziaști și, împreună cu susținătorii și voluntarii noștri, vom lupta pentru a aduce un aer proaspăt în politica locală.

Hai și tu alături de noi!

Lupta electorală din 2024 abia a început! Dacă nu dorești să ai de ales dintre aceleași fețe vechi, acum este momentul să te implici!

Devino membru Volt România